Vår ambition

Genom ett varmt och personligt mottagande ska våra uppdragsgivare känna sig trygga redan från första kontakten. Vår ambition är att genom omtanke, service och kvalitet alltid värna om kundens trygghet.

Vår viktigaste uppgift är att ge rätt hjälp till rätt pris, oavsett om det gäller en enkel eller en mer påkostad begravning. För oss är det viktigt att du vet och förstår, att det är ni som fattar de avgörande besluten, inte vi. Vi vänder oss till alla som står inför att ordna begravning, är gäst på begravning eller vill förbereda för sin egen begravning.begravning eller vill förbereda för sin egen begravning.

När kunden besöker vårt kontor möts man alltid av en närvarande och engagerad medmänniska. Vi blir anlitade för att vi har ett personligt engagemang, rätt utbildning, omtanke och inte minst ett trevligt bemötande.

Sedan 1980 har vi varit ett prisvärt alternativ utan att pruta på kvalitet och god service. Detta är möjligt genom det lokala företagets flexibilitet och personliga engagemang som kommer våra kunder till nytta.

Samarbete
Våra samarbetspartner är i största utsträckning lokala företag. En medveten strategi som gynnar vår trakt och miljön.